++ Autocleaning Jos Rooijakkers ++
 
 
 
     
 
   
Ozone Blaster 
Bijzonderen opdrachten
Routebeschrijving
Waxoyl 100 plus
Diamondbrite  
Diamondbrite

Nieuw bij Auto Cleaning Jos Rooijakkers is Diamondbrite, een alom geprezen produkt,
de harde hoogglansbescherming van Diamondbrite geeft bescherming tegen: wegenzout, zure regen,industrie uitstoot, verkeersvuil,
insecten resten, en andere atmosferische vervuilingen welke op de auto terecht komen.
Verkleuring en verbleking door ultraviolet zonlicht behoort tot het verleden.
Eenmaal behandeld met Diamondbrite lakverzegeling zal uw wagen een unieke bescherming hebben.

Wilt u meer informatie over deze behandeling, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Het klimaat in Nederland is niet ideaal voor de moderne autolakken. De meeste autofabrikanten leveren hun auto's dan ook af in een beschermingswas om er van overtuigd te zijn dat de autolak in showroomconditie blijft vanaf de dag dat hij de fabriek verlaat. Wanneer uw wagen word afgeleverd krijgt u alleen garantie van de autofabrikant op roestvorming van binnenuit en het onthechten van de lak. De conditie van de autolak en de bescherming tegen weersinvloeden van buitenaf zijn nu uw verantwoordelijkheid. Dat staat zo vermeld in het instructieboekje en de garantievoorwaarden van uw auto.

 

Diamondbrite Lakprotectie

De harde hoogglansbescherming van Diamondbrite geeft bescherming tegen: wegenzout, zure regen, industrie uitstoot, verkeersvuil, insecten resten en andere atmosferische vervuilingen welke op de auto terecht komen. Verkleuring en verbleking door ultraviolet zonlicht is verleden tijd, terwijl vogeluitwerpselen geen schade meer veroorzaken als deze maar binnen 24 uur worden verwijderd. Eenmaal behandeld met Diamondbrite lakverzegeling zal uw wagen een unieke bescherming hebben.

Diamondbrite Bekleding Protectie

Na de behandeling met de Diamondbrite Fabric Protector is uw bekleding voorzien van een onzichtbare beschermlaag die zich hecht in de vezels van de bekleding . De Diamondbrite Fabric Protector beschermlaag zal voorkomen dat vlekken zich in de bekleding vastzetten. Gemorste vloeistoffen, zoals koffie, limonade, ijs en alledaagse vervuilingen kunnen eenvoudig worden verwijderd met schoon water en een doekje. Ook hondenharen zijn eenvoudig te verwijderen.

Diamondbrite Cabrio protector

Na de behandeling met de Diamondbrite Cabrio Protector is uw stoffen cabriolet dak voorzien van een onzichtbare beschermlaag die zich hecht in de vezels van de bekleding. De stof van het Cabriolet dak blijft wel flexibel en het blijft ademen, maar vuil en wegenaanslag krijgen geen kans meer om zich te hechten aan de bekleding van uw kostbare cabriodak. Uw dak blijft kleurvast en is snel en eenvoudig te reinigen met water en shampoo.

Diamondbrite Leer behandeling

Kwaliteit van het leer heeft alles te maken met verzorging en onderhoud. Diamondbrite Leather Feed is een uniek product op het gebied van leeronderhoud. Het reinigt het leer niet alleen diep maar geeft het leer tevens de nodige voeding. Daardoor blijft een natuurproduct zoals leer schoon en soepel.

Diamondbrite Velgenbeschermer

Diamondbrite Alloy Wheel protector is ideaal om uw dure velgen schoon en nieuw te houden. Eenmaal deze bescherming aangebracht op uw velgen, zal vervuiling zoals remstof eenvoudig met water en shampoo te reinigen zijn.

Diamondbrite Aftercare pakket

Bij elke Diamondbrite behandeling word een Diamondbrite Aftercare pakket geleverd speciaal om de showroomglans te behouden. U hoeft alleen maar te wassen met Diamondbrite Shampoo zo vaak als u noodzakelijk vindt en na iedere 4 of 5 wasbeurten conserver te gebruiken om de lakbescherming te activeren, en de laklaag showroom nieuw te houden. Uw auto behoudt zo de bescherming en showroomglans.

Website Diamondbrite
http://www.jewelultra.co.uk/about-language/NLD